m o j o   m a r k e t i n g
  • Kezdőlap
  • >
  • Weboldal, webshop tervezés és fejlesztés mikrovállalkozás

Weboldal, webshop tervezés és fejlesztés mikrovállalkozás

Honlap és webáruház kialakítása hazai mikrovállalkozások számára

A feladat: elektromos autó töltőket forgalmazó kisvállalkozás honlapjának megtervezését és fejlesztését végeztük 2021 év végén. A vállalkozás specialitása, hogy nem csak árulják a töltőket, hanem megtervezik és kiépítik hozzá a szükséges hálózatot, így téve egyszerűbbé a lakosság számára az elektromos autózást.

A weboldal tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a bonyolult, műszaki jellemzők ellenére is közérthető, az e-autózás választását megkönnyítő weboldal építsünk.  Az oldal másik fontos funkciója, hogy az üzleti partnerek számára is egyszerű az elektromos autó töltő berendezés rendelése.

A honlap bemutatja az elektromos autózás világát, a töltők típusait és egy adatlap segítségével megkönnyíti a választást a számos töltőtípus közül. Emellett a weboldal minden célcsoport számára külön aloldalon foglalkozik a töltők telepítésével, a szükséges hálózat kiépítésével és ennek engedélyeztetésével, amit partnerünk átvállal a megbízótól.

EREDMÉNYEK:

A weboldal élesítését és a Google ads kampány elindítását követően rohamosan megnőtt az ajánlatkérések száma. Ezért pár hónappal később a lakosság számára szükségesség vált webshop kialakítása is. Így ma már egyszerűen, online is tud bárki elektromos autó töltőt rendelni és hozzá a telepítési szolgáltatást is igénybe tudja venni.

Cég profilja:
Dátum: