m o j o   m a r k e t i n g

Webáruház
marketing menedzsment

Webshop
üzemeltetés

A webshopok üzemeltetése gyakran kihívást jelentő feladat, főként, ha az online tér az egyetlen értékesítési felület. Ezért a webshop létrehozását követően folyamatosan menedzseljük azt, hogy a látogatók olyan élménnyel vásároljanak nálad, mintha csak személyesen szolgálnád ki őket.

Webshop átvilágítás

Meglévő webáruházadból kihozzuk a legtöbbet – átnézzük, hogy
szükséges-e átalakítani, majd vevőidre optimalizáljuk, úgy, hogy az
megfeleljen céljaidnak:

Webáruház bevételt növelő online marketing
szolgáltatások

A webshop esetében a felhasználói élmény (UX) és felhasználói felület (UI) kulcsfontosságú. Olyan, mint amikor belépünk fizikálisan egy boltba és a berendezés, a termékek elhelyezése és a hangulat alapján eldöntjük, hogy fogunk-e ott vásárolni vagy sem. A felhasználói felület alapos tervezése biztosítja a látogatók számára, hogy a webáruház használata egyszerű, könnyen használható. A felhasználói élmény pedig segít a vásárlásra ösztönzésben azáltal, hogy a látogató minden őt érdeklő információt könnyedén, neki tetsző módon megtalál. A design, a pszichológia és a marketing találkozása. Rendhagyó, egyedi webáruházért keress minket.

A webáruházban a termékfotó és most már videó adja el a terméket. Ezért különös gondossággal kell kiválasztani a fotóst és videóst, illetve megszervezni magát a fotózást is. Több 10 éves tapasztalatunk van termékfotózások szervezésében és számos kiváló fotóssal dolgozunk együtt, akár szépségipari termékek, ruházat, sneakerek, háztartási eszközök vagy élelmiszerek fotózásáról legyen szó.
A webáruházak SEO bázisa, hogy a termékek elnevezésében és leírásában ugyan azokat a szavakat használd, amikre a látogatók keresnek a Google rendszerben. Emellett számtalan SEO módszer létezik, de a honlapod szövege az elsődleges. Kulcsszókutatással és kreatív szövegírással támogatjuk, hogy weboldalad első legyen a Google kereső oldalon.
A webszövegeken túl az oldal teljes keresőoptimalizálását is ránk bízhatod. Meglévő webáruházad esetén készítünk egy SEO ellenőrzést és ez alapján, célzottan javítjuk azt, amit lehet. Új webáruház esetén pedig a lehető legkörültekintőbben járunk el, hogy megkönnyítsük a Google 1. találati oldalán szereplést. Minden esetben 10 év friss SEO tapasztalattal dolgozunk.
A webshop közösségi oldal egy közelebbi kapocs vásárlóidhoz. A social felületeiden közvetlenebbül és részletekbe menőbben tudsz kommunikálni vevőiddel vagy a terméked iránt érdeklődőkkel. Részletesebben megismerik a termékeidet, stílusodat és kialakul a virtuális kötődés az iránt, amit csinálsz. A közösségi oldal egyszerre brand építő és értékesítő eszköz.
Online hirdetések webshopod számára: Google ads, Facebook, Instagram és TikTok hirdetések egyvelege, hogy a legtöbbet hozzuk ki hirdetési keretedből.
Kreatív, a márkádról a célközönségednek szóló kampányokat dolgozunk ki, hogy ezáltal mélyítsük ügyfeleid/vásárlóid kötődését vállalkozásodhoz. A brandépítés fontos eszköze a közösségépépítés, hogy webshopod nem csak pénzszerző gépezet legyen, hanem valós változást indíthasson el a világban.
A törzsvásárlói program erősíti a valahová tartozás, a klubtagság érzését. Emellett erősíti a tagok kötődését márkádhoz, így stabil, vissza visszatérő vásárlói kört építesz ki az online térben. A program kidolgozását és megvalósítását is segítjük, kérj ajánlatot.
A blog az internet csodás önkifejező eszköze – emellett webshopod fontos sales csatornája. Blogbejegyzések írásával egyrészt biztosítod helyedet a Google találati listájában, másrészt kifejtheted véleményed fontos, a webshopod látogatóit érintő kérdésekről. Hasznos tippeket adsz, történeteket mesélsz és közben építed a márkádat. Üzleti blogodat úgy kezeljük, minta csak a sajátunk lenne.
CRM, azaz customer relationship management. A CRM rendszerben minden, a webshopodat elhagyó e-mail, márkádhoz köthető hírlevél, egyéb kommunikációs aktivitás beletartozik, amivel tarthatod kapcsolatod a vásárlóiddal. Több száz vagy több ezer vásárló esetén ez időigényes és nehéz feladat, ezért érdemes automatizálni. 15 éves tapasztalatunk van ügyfélkapcsolatok kezelésében és automatizálásában, amit készek vagyunk webshopod szolgálatába állítani.

Válaszd ki, mely weboldal szolgáltatásunkra van szükséged és kérj ajánlatot pár kattintással

Ajánlatkérés webáruház marketing menedzsmentre