m o j o   m a r k e t i n g

Online hirdetéskezelés

Forgalomnövelés
online hirdetésekkel

Az online reklámmal pontosan célozhatsz azokra, akiknek a te termékedre, szolgáltatásodra van szüksége. Szakavatott kezekben ez rendkívül költséghatékony eszköz lesz.

Felhő - MOJO
PPC hirdetések

Pay. Per. Click.
Csak a kattintásért fizetsz

PPC (azaz CPC) kampánymenedzsment – a PPC, azaz pay per click hirdetés azt jelenti, hogy akkor kell fizetned, ha valaki rákattint a hirdetésedre. A legtöbb Google, Facebook és Instagram kampány ilyen.

Költséghatékony

Költségkímélőbb mint a TV reklám vagy az óriásplakát. Online a legkisebb vállalkozás számára is megtalálhatod az ügyfeleket.

Gyors

Pár hét után már tapasztalható az eredmény, innentől kezdve már csak apróbb javításokra van szükség.

Mérhető

A mérőszámoknak köszönhetően mindig tudod, hogyan teljesít a reklám.

Rentábilis

Viszonylag alacsony költsége van, így kis-és középvállalatoknak, induló vállalkozásoknak is ideális.

Érd el marketing céljaid online hirdetésekkel.

Manapság már az emberek túlnyomó része használja az internetet és nem csak otthon, hanem út közben, a mobilján is. Miért ne mutatkoznál be nekik te is?
Az online hirdetésekkel egyszerűen érheted el a célcsoportodat és növelheted ismertségedet.

Attól függően, hogy mi a vállalkozásod fő profilja, érdemes összeállítani Google- és közösségi médiahirdetésekből álló hirdetési portfoliódat. Így könnyebben megtarthatod már meglévő ügyfeleidet és emellett egyszerűen találhatsz új vásárlókat is.

PPC hirdetések

Online hirdetési rendszered kiépítése

Célodhoz mérten állítjuk össze a hirdetési rendszered és folyamatosan felügyeljük, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el vele. Közösen meghatározzuk, hogy mit, hol és mennyiért érdemes hirdetned ahhoz, hogy vállalkozásod profitot termeljen. Így a hirdetéseid lehetnek:

Google ads hirdetések

Hirdess a Google rendszerében azokra, akik a te termékedet/szolgáltatásodat keresik. A Google hirdetések beállítása alapos tervezést és folyamatos felügyeletet igényel, de nem véletlenül a legnépszerűbb online hirdetési eszköz. Tűnj ki a zajból, bízd ránk a Google hirdetéseid kezelését, legyen az:

Facebook és Instagram hirdetések

A közösségi média hirdetéseivel nem csak forgalmat, hanem márkaismertséget is szerzel. A Google keresési hirdetésekkel ellentétben itt nem csak az látja a hirdetésed, aki a szolgáltatásodra keres, ezáltal a megfelelő Instagram vagy Facebook hirdetéssel új érdeklődőkre is szert tehetsz.

Az online hirdetés szakavatott kezekben rendkívül költséghatékony eszköz

Miért érdemes az online hirdetéseket
választanod?

Turbózd fel forgalmad online hirdetésekkel!

Szuper! Ez esetben dolgozzunk együtt, töltsd ki a rövid űrlapot ajánlat kéréséhez!

Ajánlatkérés online hirdetéskezelésre