m o j o   m a r k e t i n g

Közösségi média tartalommarketing

A social media jelenlét ma a brandépítés alapvető eszköze. A közösségépítésben számtalan lehetőség rejlik – személyes és aktív kapcsolatot tudsz létesíteni vásárlóiddal.
A közösségi oldalaidon lehetőséged van jobban megismertetni vállalkozásodat az emberekkel, de fontos, hogy miről beszélsz, mikor és milyen stílusban.

Kókuszhéj - MOJO

Tartalommarketing

A jól működő üzleti Facebook, Instagram, Pinterest vagy LinkedIn oldalakon állandó jelenlét szükséges. Tudjuk, hogy erre nehéz időt és energiát szánni az üzletvezetés mellett és számodra valószínűleg csak egy kötelező elem lesz a feladatlistádon, amit talán halogatsz is. Alkotó szellemben segítünk ötletes és fantáziadús tartalmakat gyártani és olyan közösséget építeni, akik rajonganak azért, amit csinálsz. 🙂

Melyik közösségi oldal kezelését csinálod szívesen?

Platformokon átívelő kö­zös­ségépítés? Igen – mert aki a Pinteresten követ, kíváncsi arra, hogy mit csinálsz az Instagramon és a TikTokon, majd szívesen megnézi a Youtube vide­ódat is. Az internet utolsó rejtett zugában is elérjük azokat, akik az keresik, amit te nyújtasz nekik. Komolyra fordítva a szót, az online közösségépítésben hatalmas erő rejlik: a bevé­telszerzésen túl a brand­építés alapvető eszköze az online közösség. Egy stabil követői bázissal a kedve­lőid viszik hírét a márkád­nak, nem pedig te futsz az ügyfelek után.

A Facebookra sokan mond­ják pár éve, hogy halott. Ahogy a hírlevélre is, mégis mindkettő köszöni, jól van­nak. A Facebook oldaladdal továbbra is hatékonyan szó­lítod meg a cél­csoportod a szolgáltatásod/­terméked iránt érdeklődő közösséget építesz. Üzleti Facebook oldalad kezelése során a tartalmak közzé­tételén túl megválaszoljuk az üze­ne­teket, reagálunk a hozzá­szólásokra és növeljük kö­vetői bázisod.
A B2B marketing elengedhetetlen eleme a szakmai közösség építése. Az aktív LinkedIn jelenlét növeli a márkaismertséget és megkönnyíti a toborzást. LinkedIn oldal kezeléséért keress minket.
Inspiráló, követői bázist növelő Insta oldalra vágysz, de nincs rá időd vagy kapacitásod? Az Instagramban számtalan lehetőség rejlik, csak a megfelelő tartalmat, a megfelelő kreatívval, #-gel és időben kell közzé tenned. Emellett a shopping funkció a webáruházadban történő vásárlásokat is fellendíti. Teljes körű Instagram üzleti oldal kezeléséért keress írj nekünk.
A 2020-as évek a videós tartalmak felvirágzásáról szólnak. A Youtube videó kiváló keresőoptimalizálási eszköz, emellett olyan közösséget érsz el, amit sehol máshol. Extraként pedig jól menő Youtube csatornával még plusz bevételre is szert tehetsz. Videós csatorna marketing tanácsadásért keress minket.
A videós tartalmak mekkája, a Z generáció játszótere – mondták még 2021-ben, de azóta a TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi csatorna lett. Még nem késő beszállni…

Közösségi média tartalommarketing ajánlatkérés

Melyik közösségi oldal kezelését csinálod szívesen?